De Roelvinkjes verhuizen van RTL 5 naar SBS 6

De volkse BN’er-familie Roelvink verhuist van RTL 5 naar SBS 6. Daar gaan Dries, zijn vrouw Honoria en zijn zoons Dave en Donny het programma De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken maken. Dat heeft de zender laten weten. Roelvink en zijn vrouw verlaten hun huis in de dure PC Hooftstraat en nemen hun intrek in een bekende minimawijk in de hoofdstad. Een maand lang gaan ze samen met hun zoons, die voor deze gelegenheid weer thuis komen wonen, op een houtje bijten.

Net zoals René en Natasja Froger deden toen het programma nog op RTL 4 te zien was, moeten de Roelvinkjes in die woning straks leven van een bijstandsuitkering. “Makkelijk zullen ze het niet krijgen.”

Dries en Honoria zijn gek op luxe. “Zoonlief Dave is een veelgevraagd DJ en verdient goed. De benjamin van de familie, Donny, is inmiddels ook een bekende Nederlander en ook hij schnabbelt aardig wat geld bij elkaar.”

Lukt het De Roelvinkjes om hun nieuwe huis in te richten voor slechts 1000 euro en een maand lang te leven met een minimum aan middelen en geld?

De eerste aflevering van deze Talpa-productie is op woensdag 19 september om 20.30 uur op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen