Connie Witteman geneert zich tegenover arme agenten

Connie Witteman geneert zich tegenover de gewone politiemensen die de zaak van haar juwelenroof behandelen. Dat zegt de societyster, die normaal helemaal niet omgaat met gepeupel, vandaag in De Telegraaf. Witteman is een fortuin aan juwelen kwijtgeraakt bij de roof en dat neemt de politie hoog op. “Dan schaam ik me dood dat ik met een geweldige rechercheur zit, die misschien ooit een groeidiamantje voor zijn vrouw koopt en dan kom ik daar met die lijst. Dat is gewoon pijnlijk eigenlijk.

Ze is de politie ‘enorm dankbaar’. “We belden zaterdagavond en meteen stond er een enorme politiemacht, vijf tot zeven auto’s zijn er wel geweest. Motoragenten, noem maar op.

Haar juwelencollectie is niet verzekerd. “In Nederland al helemaal niet en dan kom je in Londen terecht en daar betaal je een jaarpremie waar je van achterover valt.

Er zat van alles bij, aldus Witteman. Het grootste deel kreeg ze cadeau van haar oud-geliefde Hans Breukhoven. “Vooral in Italië ging hij altijd helemaal los. Op Capri had hij een vast adresje voor parels.”

De meeste stukken heeft ze nooit gedragen, in elk geval niet in Amsterdam. “Vorige week is nog een buurman beroofd van zijn horloge, ook op klaarlichte dag.

Het Telegraaf-artikel ’Mijn juwelen waren NIET VERZEKERD’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen