Catherine Keyl vindt seks zonder klaarkomen ook lekker

Catherine Keyl hoeft niet per se klaar te komen als ze seks heeft. De 71-jarige televisiediva kan ook genieten van seks zonder orgasme. Dat vertelt de bekendheid van de 5 Uur Show vandaag in haar column in De Telegraaf. Volgens sommige onderzoeken is het goed voor het emotionele en mentale welzijn van vrouwen als zij klaarkomen tijdens de seks, maar Keyl kan zich niet helemaal vinden in die maatstaf. “Je kunt toch ook van seks genieten zonder klaar te komen, maar alla.

Als ‘fanatiek hetero’ geniet Keyl van seks met mannen en daarom heeft ze zich vaak afgevraagd waarom lesbische vrouwen op vrouwen vallen. “Ik kon maar één antwoord bedenken: de seks moest wel veel beter zijn.

En dat is ook niet zo gek, want vrouwen weten beter hoe een vrouwenlichaam in elkaar zit, aldus Keyl. Zelf weet ze er ook van alles van: “Wij hebben maar liefst 8000 zenuwuiteinden in onze vagina zitten, twee keer meer dan in een penis.

Ze vindt dat mannen zich er iets beter in moeten verdiepen. “Er is nog heel wat werk aan de winkel, want te weinig vrouwen komen dus aan hun trekken.

De Telegraaf-column van Catherine Keyl kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen