Busbedrijf Utrecht laat Bert Kranenbarg bij halte staan

Bert Kranenbarg, de middagspits-dj van NPO Radio 5, heeft dankzij Syntus Utrecht een ongelooflijk vervelende avond achter de rug. Het busbedrijf liet hem gewoon bij de halte op Station Amersfoort staan. Dat zegt de presentator op Twitter. Kranenbarg is elke werkdag tussen vier en zes ’s middags te horen op de radio. Kennelijk heeft hij gisteren na zijn werk nog allerlei dingen gedaan, want hij kwam pas na 23.00 uur aan in Amersfoort. Daar kwam hij voor een vervelende verrassing te staan.

Hoewel hij een radiopresentator van de NPO is, had busdienst Syntus Utrecht gewoon lak aan hem. Hij twitterde om 23.45 uur: “Fantastische busdienst in Amersfoort van Syntus Utrecht. Lijn 3 laten vervallen bij station, terwijl chauffeur lijn 5 zegt dat die zo komt. Laten uitzoeken wat er aan de hand is. Komen er twee bussen lijn 3 zonder binnenverlichting, kachelen gewoon door! M’n vrouw komt me zo halen.

Daarna bleef het even stil en reed Kranenbarg met zijn vrouw naar huis. Vanochtend kwam Syntus terug op zijn klacht: “Dat klinkt niet bepaald fantastisch… Op welke halte stond je te wachten en wat was de geplande vertrektijd van de bus? Dan kijk ik even voor je na wat hier fout ging.

Kranenbarg: “Station Amersfoort, lijn 3, zou vertrekken om 23.12 uur.

De busdienst daarop: “Ik heb het even nagekeken. Volgens het systeem waren er problemen met de bus en is deze ongeveer 23 minuten later vertrokken dan gepland. Excuses voor het ongemak!

Het is extra vervelend voor Kranenbarg, omdat hij door de huidige intekenperiode bij de NPO al niet helemaal lekker in zijn vel zat.

Foto: Jasper Zwartjes, KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen