‘Anita Witzier voelt zich verraden door Katja Schuurman’

Anita Witzier vindt het behoorlijk zuur dat Katja Schuurman slechts een jaar nadat ze haar tv-kindje Memories inpikte vertrekt naar RTL. Dat zeggen insiders bij KRO-NCRV in gesprek met de Story. Witzier moest Memories vorig jaar afgeven aan Schuurman, omdat het programma nieuw elan moest krijgen. Heel zuinig gaat Schuurman echter niet met de romantische tv-klassieker om, want ze laat de publieke omroep nu alweer in de steek voor een dikke cheque van RTL.

De bron zegt dat Witzier not amused is. “Ze heeft het gevoel dat alles voor niets is geweest. Anita heeft haar programma moeten teruggeven voor iemand die na een jaar de omroep al weer de rug terugkeert. Dat is heel zuur.”

Onder Schuurman heeft Memories flink wat kijkers verloren. “Het programma scoorde minder dan verwacht en komt wellicht helemaal niet terug.”

Volgens de Story vermoeden tv-makers dat het verlies van Memories weleens het einde van Witziers lange tv-carrière kan inluiden. “Het vertrek van Katja moet ze absoluut als verraad ervaren…

Als het blad met Witzier zelf belt, wil de presentatrice hier niets over loslaten. “Ik ga daar niets over zeggen. Helemaal niets!

Het Story-artikel ‘Anita Witzier voelt zich verraden door Katja Schuurman’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
NPO 1 wilde stekker uit Memories trekken (september 2017)
Katja weet niet of ze Anita definitief mag opvolgen (maart 2018)

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen