Albert Verlinde werkt aan terugkeer bij RTL of SBS

Albert Verlinde werkt aan een terugkeer op de buis. Zijn tv-comeback kan plaatsvinden bij RTL of SBS. Dat heeft de showkenner maandagavond gezegd in RTL Boulevard. Verlinde gaf een kort interview aan de showrubriek over de terugkeer van zijn musical Mamma Mia!, maar sprak ook kort over zijn relatie met Onno Hoes en over een eventuele tv-comeback. “We gaan het afwachten. Het kan RTL zijn of SBS zijn, maar dat ik weer iets op tv wil doen, dat klopt“, was het enige dat hij losliet.

Volgens Boulevard-presentator Luuk Ikink wilde Verlinde er liever helemaal niets over zeggen. “We hebben hem ook nog even gesproken over zijn tv-werkzaamheden. We zijn natuurlijk heel benieuwd wat hij en of hij nog wat gaat doen op tv. We spraken hem daar natuurlijk over en dat vond hij in eerste instantie niet zo leuk, want hij zei: ‘Dat gaat over Mamma Mia.’

Ikink vindt dat Verlinde daar niet over moet zeuren. “Ja, dat zijn tactieken die hij uiteindelijk zelf aan ons geleerd heeft, hè. Dus we hebben hem uiteindelijk toch maar even de vraag gesteld.”

Afgelopen lente ging het gerucht dat Verlinde en Winston Gerschtanowitz voor SBS 6 werken aan een heuse Boulevard-killer. “Het zou geen raar idee zijn. Laat ik het zo zeggen: dat het totale onzin is allemaal, dat is het ook niet. Waar rook is, is soms vuur“, zei Gerschtanowitz daarover.

Lees ook: Albert en Winston logen over tv-hereniging op SBS 6 (3 mei)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen