AD-Angela vond Marianne Zwagerman niet sterk in VI

Angela de Jong uit kritiek op collega-mediakenner Marianne Zwagerman. Ze vond haar niet heel sterk als gast in VI Oranje Blijft Thuis. Dat laat ze blijken in haar column in het AD. Zwagerman staat al bekend om haar gepeperde mening, maar in de talkshow van Wilfred Genee vloog ze behoorlijk uit de bocht. “Er waren uitzendingen bij dat ik me afvroeg waar het heen moet met dit land, zoals die waarin Marianne Zwagerman los ging op het uiterlijk van Johan Derksen“, schrijft De Jong in de krant.

De Jong vond haar collega daar niet goed uit de verf komen. “Al leerde ik daardoor wel dat iemand op tv beledigen dus ook een vak is, en dat Derksen en Gijp dat op hun manier eigenlijk nog vrij chique doen. Meestal dan.

Er vloog in de afgelopen vijf weken wel vaker iemand uit de bocht in de talkshow, aldus De Jong. “Sowieso werd de witte wijn op sommige avonden net te kwistig geschonken en was een enkele tafelgast het levende bewijs dat de slogan ‘drank maakt meer kapot dan je lief is’ ook op gaat voor hersencellen van volwassenen.

Zelf was De Jong niet héél erg onder de indruk van het programma, waarin ze zelf ook te gast is geweest. Ze noemt het ‘het meest gestoorde, gespleten, verwarrende programma ooit’.

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Lees ook:
Wilfred tegen AD-Angela: ‘Je wil echt graag op tv, hè?’ (14 juni)
Gerard Joling: ‘Kan Angela de Jong orgasme krijgen?’ (15 juni)
Zwagerman beledigt Derksen, Frits wijst haar terecht (22 juni)
Marianne Zwagerman met dood bedreigd na VI Oranje (22 juni)
Johan Derksen vindt Marianne Zwagerman stom wijf (23 juni)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen