3FM bewijst dat er niemand meer luistert naar 3FM

3FM-dj Rob Janssen levert het bewijs dat er inderdaad niemand meer luistert naar 3FM. Hij heeft de afgelopen weken jarenoude nieuwsbulletins uitgezonden, zonder dat iemand het opmerkte. Dat vertelt hij aan RadioFreak.nl. Janssen, die momenteel ook te zien is met de SBS 6-quiz Lucky 13, maakt een nachtshow en daarin heeft hij de oude bulletins uitgezonden. Het heeft uiteindelijk weken geduurd voordat iemand het opmerkte, en dat is getuige de laatste luistercijfers ook niet zo gek.

Waarom wil Janssen zo graag aantonen dat er niemand luistert naar 3FM? “In het kader van fake nieuws wilde ik bij wijze van experiment eens kijken hoe fake dat nieuws kan zijn voor iemand het opvalt.”

Het was hem er dus niet om te doen om zijn zender belachelijk te maken. Wat hoorde je eigenlijk in de bulletins? “In de bulletins hoorde je onder andere dat president Obama mogelijk bij Nelson Mandela op bezoek gaat. Dat moet opvallen zou je zeggen.

Volgens Janssen is het helemaal niet zo dat er niemand luistert naar zijn programma. “Er wordt per app verder best veel gereageerd op die nachtshow, dus daar ligt het niet aan.

De NOS is ontstemd over de actie van Janssen.

Foto: NPO 3FM

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen