‘Ziggo wil Wim Kieft niet uitlenen aan Veronica Inside’

Het lijkt erop dat Wim Kieft niet zal aanschuiven als voetbalanalist in Veronica Inside, de nieuwe talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp op Veronica. Dat heeft Michel van Egmond, schrijver van de boeken over VI, gezegd op Radio Veronica. Het VI-trio stapt na de zomer over naar Veronica en het liefst zouden ze ook Kieft aan boord hebben. “Dat zou Wim heel graag willen en de mannen aan tafel zouden ook niets liever willen“, weet Van Egmond.

Tv-zender Ziggo Sport ligt echter dwars, aldus Van Egmond. “Er schijnen wat problemen te zijn met het feit dat Wim vastligt bij Ziggo en de verhoudingen tussen Ziggo en de mannen is niet helemaal optimaal.”

Van Egmond hoopt dat Ziggo Sport alsnog overstag gaat. “Het zou geweldig zijn, want Wim is de beste analist die je erbij kan hebben.”

Ozcan Akyol gaf in maart nog aan dat hij Wim Kieft mist op televisie: “Ik vind het jammer dat Wim Kieft nooit meer op televisie verschijnt. Als analist maakte hij altijd een verfrissende indruk tussen de rest, die zichtbaar op beeld vocht om de meeste spreektijd. Kan deze man niet terugkeren?

Ziggo Sport is immers geen relevant kanaal, aldus Akyol. “Ze hebben daar een studiootje ingericht voor een programma dat wekelijks door ongeveer 10.000 mensen wordt bekeken.

Jack van Gelder is de grote anchor van dat kanaal. U moet het een beetje zien als de gewezen voetbalsterren die in de nadagen van hun carrières voor het bizarre geld in Qatar kiezen, en daarom geen moeite hebben met het feit dat niemand hun begenadigde acties nog kan zien.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen