Wilfred strikt Beau als sidekick VI Oranje Blijft Thuis

De dagelijkse RTL 4-talkshow VI Oranje Blijft Thuis begint maandag met het vertrouwde VI-trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, maar ze zullen niet élke werkdag samen te zien zijn. Dat vertelt Genee vandaag in het AD. Op dinsdag en donderdag laten Genee’s voetbalanalisten verstek gaan. Dan heeft hij een steeds wisselende sidekick en andere gasten. Voor de eerste Derksen en Gijp-loze aflevering, aankomende dinsdag, heeft hij Beau van Erven Dorens gestrikt.

Van Erven Dorens presenteerde vorig jaar nog de zomerse vervanger van RTL Late Night. Nu doet Genee dat dus. “Kan hij me meteen wat kneepjes van het vak leren“, grapt hij.

Andere gasten op dinsdagen en donderdagen zijn onder meer Jan Versteegh en Angela de Jong. De Jong veroorzaakte vorig jaar de gewraakte VI-uitzending waarover het VI-trio ruzie kreeg met RTL.

Als Derksen en Van der Gijp wél aanschuiven, dan zijn er niet veel nieuwe gezichten. De vaste sidekicks Hans Kraay jr. en Jan Boskamp zijn er bij en incidenteel de Belgische schrijver Herman Brusselmans, schrijft het AD.

Eigenlijk zou Arie Boomsma een tv-confrontatie aangaan met Derksen, maar dat ziet Derksen niet zitten. “Ene Johan D. heeft daarover zijn veto uitgesproken. Ik geloof dat Arie Boomsma alleen wilde komen als Johan er zou zitten, maar die zag dat helemaal niet zitten.”

Zodra er voor de maandag, woensdag en vrijdag een gastenlijst wordt opgesteld, wordt die onmiddellijk aangestoken met de sigaar van Johan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen