Wilfred Genee is vandaag jarig, wel gewoon op televisie

Televisiepresentator Wilfred Genee viert vandaag dat hij al 51 jaar leeft. Ondanks dat hij jarig is, presenteert hij om 21.50 uur wel gewoon een nieuwe aflevering van VI Oranje Blijft Thuis op RTL 4. Dat is te lezen op de twitterpagina van VI. Genee werd op 27 juni 1967 geboren in Leeuwarden, waar hij ook opgroeide. Pas na zijn studie in Groningen kwam hij over naar de Randstad, waar hij zich heeft opgewerkt tot een succesvolle tv-ster met, straks bij Talpa, een jaarsalaris van 700.000 euro.

De redactie van Voetbal Inside vindt het heel leuk dat Genee jarig is. “De beste presentator van Nederland, onze eigen Wilfred Genee viert vandaag zijn 51e verjaardag! 🎉🎉GEFELICITEERD!“, meldt de redactie.

De redactie van VI Oranje Blijft Thuis heeft Genee ‘een groot feest’ beloofd, waarbij er ook een artiest komt optreden. Het gaat in elk geval niet om Tino Martin, want hij heeft afgezegd.

Gelukkig voor Genee is het woensdag, dus zit hij aan tafel met zijn vertrouwde tv-maatjes Johan Derksen en René van der Gijp. Op de dagen dat Derksen en Gijp afwezig zijn, de dinsdag en donderdag, ziet VI Oranje Blijft Thuis er toch een beetje hulpeloos uit.

Genee werd vanochtend live gewekt in de ochtendshow van Giel Beelen. Zijn vrouw en dochter maakten hem wakker, terwijl Beelen aan de lijn hing. “Ben ik op de radio? Nou, dat is helemaal lekker.

De presentator onthulde ook wat hij voor zijn verjaardag gekregen heeft: sneakers van Dsquared2. Dat zijn zijn favoriete schoenen.

Vanwege de jaardag van Genee heeft de redactie van VI een compilatiefilmpje met Genee-fragmenten gemaakt:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen