Veronica eerste tv-zender met elke week filmpremière

Door de komst van Voetbal Inside heeft Veronica vanaf komend seizoen veel minder plek voor films, maar dat maakt de zender goed door de filmliefhebber meer dan ooit te trakteren op premières. Dat meldt zenderbaas Bastiaan van Dalen in een persbericht. Veronica heeft in mei zo’n groot succes geboekt met zijn traditionele filmmaand, dat het ondenkbaar is dat de zender afscheid neemt van films. “Dit record laat wederom zien dat de kijker de blockbuster-content van Veronica waardeert.”

Veronica is en blijft de filmzender van Nederland, benadrukt Van Dalen. “De Meimaand Filmmaand was nog maar een voorproefje van een prachtig najaar voor de liefhebbers van films.

De filmliefhebber komt in het najaar erg goed aan zijn trekken, belooft hij. “Want naast de komst van de mannen van VI, de verlenging van de rechten van de UEFA Champions League en de kwalificatiewedstrijden van de Oranje Leeuwinnen, komt Veronica met meer filmpremières dan elke andere zender.”

Vanaf september brengt Veronica als eerste zender in de tv-geschiedenis elke week een filmpremière. En zoals de kijker mag verwachten zijn dit alleen de allerbeste blockbusters!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen