Veronica aast op uitzendrechten kickboksen

Veronica wil de uitzendrechten van het Glory-kickboksen binnenhalen, het evenement waar bekendheden als Rico Verhoeven in de boksring staan. Dat vertelde John de Mol, baas van Talpa TV, gisteren in RTL Late Night. De Mol wil van Veronica nóg meer een sportzender maken. “Veronica is een mannenzender en daar past sport goed bij. We hebben nu al de Champions League, we hebben het Nederlands elftal, we hebben het Nederlandse vrouwenelftal“, legt de televisietycoon uit.

Hij wil nóg meer sport. “We zijn bezig met nog wat sporten, waardoor er veel AAA-sporten op Veronica te zien gaat komen nog.”

Wil hij schaatsen? “Nee, omdat schaatsen overwegend dagtelevisie is. Dat is voor commerciële zenders een lastige tijd om je geld terug te verdienen.”

Formule 1? “Nee, die is inmiddels naar een andere partij gegaan. Dat hebben we wel geprobeerd. Volgens mij blijft dat bij Ziggo.”

Het gaat dus om vechtsport. “Het is allemaal nog niet rond, maar ik zou het wel willen, ja. We zijn serieus in gesprek. Ik vind het passen bij Veronica.”

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen