Tweede seizoen Bobbi Eden-soap halverwege gestaakt

Halverwege de opnames van het tweede seizoen heeft Bobbi Eden eigenhandig de stekker uit haar RTL 5-soap ‘Bobbi Eden: Dubbel D In L.A.’ getrokken. Dat vertelt de pornoster in gesprek met de Weekend. Eden wil nóóit meer een soap maken in samenwerking met Warner Bros (voorheen Eyeworks). “Nee. Toen Marq en ik drie jaar geleden Dubbel D in L.A. maakten wilde de producent ons steeds dingen laten doen die we zonder camera’s nooit zouden hebben gedaan“, zegt ze.

Ze heeft geen zin om de boel te faken. “Ik had daar een heel slecht gevoel bij, omdat het voor mij voelde alsof ik de kijkers aan het beduvelen was. Halverwege de opnames van het tweede seizoen van Dubbel D in L.A. trok ik al dat fake-gedoe niet meer en besloten Marq en ik zelf de stekker eruit te trekken.

Wat vonden de betrokkenen daarvan? “RTL en de producent waren daar uiteraard niet blij mee, maar voor ons was dat de enige goede beslissing.

Eden ruilde haar soap in voor een vlogserie voor de website van LINDA. Betaalde zij meer? “Dat gerucht doet inderdaad de ronde, maar het klopt niet. We verdienen zelfs minder.

Wél gaf LINDA de toezegging dat ze ‘de boel niet hoefden te besodemieteren’. “De ene keer gebeurt er van alles en de andere keer niets, maar zo is het echte leven ook.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen