Tv-carrière Rogier opgeschort ‘door onrust in tv-land’

De tv-carrière van Rogier van der Linden, bekend als de net-niet-echtgenoot van Gordon, is nog niet van de grond gekomen door de onrust in tv-land. Dat vertelt de Leidse eetcaféhouder in Weekend. Van der Linden maakte in december bekend dat er plannen zijn om na Gordon Gaat Trouwen met Rogier Gaat Trouwen te komen. Die zijn nog niet uitgevoerd ‘vanwege de ontwikkelingen in medialand, de overname van SBS 6 door John de Mol en de onrust bij de zenders van RTL’.

Er worden volgens Van der Linden nog altijd gesprekken gevoerd met ‘diverse partijen’. Dat besteedt hij uit aan Mirjam de Raaff, die ook het management van Gordon doet. “Hij zei: ‘Dat moet je lekker uitbesteden.’ Ik hou zo alle tijd over voor mijn dochtertje en de zaak.

Ook wordt hij gesteund door Paul de Leeuw. “Ik heb bij hem in de kerstshow De Leeuw Tuigt Af gezeten. Paul is sindsdien degene die mij goed adviseert in wat ik wel en niet moet doen. Ik vind het fijn dat zo iemand de tijd voor mij neemt.”

Van der Linden wil geen typische tv-persoonlijkheid worden. “Ik laat mij geen woorden in de mond leggen. Om daar een voorbeeld van te geven: tijdens de opnames werd weleens gevraagd om in de camera te zeggen dat het een mooie dag was en dat ik helemaal verliefd op Gordon ben. Omdat ik altijd dicht bij mezelf blijf, maakte ik ervan: het is inderdaad een prachtige dag geweest en er is vanuit mij zeker interesse in Gordon.”

In afwachting op een eventueel tv-programma blijft Van der Linden voorlopig single. “Nu heb ik het afspreken met mogelijke partners even on hold gezet. Ik doe het lekker rustig aan.

Of er echt zenders geïnteresseerd zijn in een programma met Van der Linden is niet bekend. De eetcaféhouder maakte in het programma van Gordon een erg saaie indruk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen