‘SBS 6 zet 3FM-dj op nieuwe vooravondquiz LUCKY13’

SBS 6 haalt een nieuw gezicht in huis voor de presentatie van het dagelijkse quizprogramma LUCKY13. Het gaat om NPO 3FM-dj Rob Janssen, ook wel bekend als Lamme Frans. Dat melden bronnen bij de zender. LUCKY13 begint op 11 juni en zal elke werkdag om 19.00 uur te zien zijn. Daarmee wordt de quiz een belangrijke bouwsteen in de programmering van SBS 6. Het gezicht ervan zou de relatief onbekende Rob Janssen worden, die nog geen ervaring heeft bij de nationale tv.

Janssen begon zijn radiocarrière als sidekick bij Kermis FM. Hij werd daar opgepikt door opleidingscoördinator Timo Kamst van NPO 3FM, die hem naar GLOW FM stuurde om meters te maken op de radio. Uiteindelijk kwam er een plekje vrij in de nacht van 3FM.

Momenteel maakt Janssen nog steeds een nachtprogramma bij 3FM – elke zaterdag van 2.00 tot 4.00 uur – maar is hij van vrijdag tot en met zondag ook te horen tussen 12.00 en 14.00 uur. Verder is hij ook bekend van zijn carnavalsact Lamme Frans.

LUCKY13 is volgens SBS 6 ‘de eerste live mobile gameshow’. In het programma moeten deelnemers 13 vragen beantwoorden via de app van het programma. Het ultieme doel is een zogeheten LUCKY13 scoren door alle 13 vragen juist te beantwoorden. Per aflevering van LUCKY13 zullen twee spellen gespeeld worden.

In de Verenigde Staten bestaat een soortgelijke app al langer: HQ.

SBS 6 heeft nog niet gereageerd op dit gerucht.

Rob Janssen op de radio:

Lees ook:
SBS 6 met dagelijkse spelshow LUCKY13 (27 februari)
SBS 6 gaat LUCKY13 dagelijks om 19.00 uur uitzenden (25 april)

Foto: NPO 3FM

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen