SBS 6 gaat gewone mensen interviewen in hun bed

SBS 6 komt met een programma waarin tien gewone koppels worden geïnterviewd in de beslotenheid van hun slaapkamer. Het programma heet Nederland in Bed en begint aankomende zondag al, om 21.30 uur. Dat heeft de zender laten weten. De koppels, géén bekende Nederlanders, beantwoorden in hun eigen bed vragen over thema’s die ieder stel bezig houden zoals seks, opvoeding, financiën, trouw en ergernissen. “De koppels vertellen heel frank en vrij over hun eigen ervaringen en gevoelens.”

SBS 6 denkt dat veel mensen dit programma herkenbaar zullen vinden, vanwege de setting en het feit dat het om gewone mensen gaat. “Dichterbij dan dit kun je niet bij mensen komen!

Vragen die aan bod komen zijn onder meer: Waar erger je je het meest aan bij je partner? Zal vreemdgaan het einde van jullie relatie betekenen? Of: Is je partner romantisch?

De kans is groot dat de geliefden een verschillende kijk hebben op een aantal zaken. Die verdeeldheid leidt ongetwijfeld tot grappige, hartverwarmende, misschien zelfs pittige of gênante anekdotes, maar ook tot inzichten en begrip. Hoe meer we praten, hoe dichter bij elkaar we komen.”

Nederland in Bed, een productie van MasMedia, is zondag om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen