Sanne Wallis grapt over lage kijkcijfers Humberto Tan

Sanne Wallis de Vries heeft in haar personalityshow op NPO 1 grappen gemaakt over de lage kijkcijfers van de Humberto Tan-show RTL Late Night. Dat was zaterdag te zien in het programma Sanne Wallis de Show. Wallis de Vries behandelde het nieuws dat Madame Tussauds een wassen beeld van Tan heeft gemaakt. “Hij is daar erg blij mee, vooral omdat Eva Jinek nog geen wassen beeld heeft, dus dan wordt Humberto tenminste érgens beter bekeken“, zei ze.

De grap van Wallis de Vries is opvallend, omdat haar eigen programma Sanne Wallis de Show ook geen succes is. Haar show trekt ongeveer evenveel kijkers als RTL Late Night deed. Het enige verschil met het programma van Tan is dat hij met Eva Jinek een stevige concurrent had en zij op de late zaterdagavond géén noemenswaardige concurrentie heeft.

Ook over Tans betrokkenheid bij het programma – critici denken dat hij te druk was met nevenzaken als zijn kledinglijn en zijn eigen relaxstoel – maakte Wallis de Vries een opmerking. “Humberto ging de laatste week onvoorbereid in. Hij hoorde een halfuur van tevoren wie de gasten waren; heel pittig, want volgens mij hoorde hij dat vroeger iets van drie kwartier van tevoren.”

Tot slot maakte ze nog een grap die al enkele honderden keren voorbij is gekomen op social media. “Het blijft kut voor Humberto. Ik las dat de ING ook al stopt met die zogenaamde tan-codes.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen