RTL 4 gaat zomercliffhanger GTST opnieuw opnemen

RTL 4 gaat de zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden, op 6 juli op tv, opnieuw opnemen. Hierdoor is deze aflevering niet op tijd klaar om vanaf 1 juli vooruit te kunnen kijken op Videoland. Dat heeft de zender laten weten. Het is een noodgeval, aldus RTL. “Dit jaar bleek de reeds opgenomen cliffhanger zo veel overeenkomsten te hebben met een recente gebeurtenis in het echte leven, dat RTL en producent EndemolShine hebben besloten een nieuwe zomercliff op te nemen.

Dit om eventuele pijnlijke paralellen met de werkelijkheid te voorkomen, aldus RTL. Om welke gebeurtenis gaat het? “Uit respect voor de betrokkenen bij bovengenoemde gebeurtenis doen wij hierover geen verdere uitspraken.

Aan de zomercliff, een van de belangrijkste momenten voor de trouwe fans, wordt elk jaar veel aandacht besteed door de makers. “De makers doen er alsnog alles aan om de GTST-fans te verrassen met een spannende afsluiter van het seizoen.

Het zal een financiële tegenvaller zijn voor RTL en Endemol. De zomercliff van dit jaar werd aangekondigd als de duurste ooit.

Zomercliff

Het was een onrustig jaar in Meerdijk. Van de veelbesproken moord met diverse verdachten, een bruiloft met een fatale afloop, nieuwe liefdes tot aan vriendschappen waarin niet iedereen te vertrouwen bleek en de terugkomst van oud bekenden. Alle gebeurtenissen komen tot een hoogtepunt tijdens de jaarlijkse zomercliff.

Na een roerige periode met veel ups en downs, breekt eindelijk voor Aysen en Sjoerd de mooiste dag van hun leven aan. Zelfs de zus van Aysen (Nuran) en de broer van Sjoerd (Tim) zijn voor dit bijzondere moment naar Meerdijk gekomen. Op een paar belangrijke gezichten na komen de meeste Meerdijkers samen voor het huwelijk.

Het huwelijk krijgt echter een verrassende wending. Intussen gaat Loes door met haar doortrapte plannen en de pogingen om haar te ontmaskeren lopen ernstig gevaar. Loes maakt steeds meer slachtoffers en dat leidt tot een hoogtepunt in de zomercliffhanger.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen