‘Post Castelijn Casting, waar blijft jullie excuses?’

Frank Waals, die voor Nieuwe Revu de Kemna-beerput opende, vindt dat Post Castelijn Casting (de nieuwe naam van Kemna Casting) eens het hoofdpodium moet pakken om excuses aan te bieden. Dat zei hij gisteren in Shownieuws. Door van naam te veranderen wordt het discutabele verleden van Kemna Casting niet uitgewist, benadrukt Waals. Op het zwakke optreden van Marc van Bree bij RTL Late Night na heeft het bureau zich nooit door media laten ondervragen over alle misstanden.

Frank Waals vindt dat niet kunnen. “Om echt schoon schip te maken zou je dus nog steeds iemand van het bedrijf naar buiten moeten laten treden met een verhaal. Sorry moeten laten zeggen. Laten zeggen: dit gaat nooit meer gebeuren bij ons en Job komt er bij ons niet meer in. Dat zijn dingen die moet iemand met naam en toenaam en gezicht op televisie of in een tijdschrift ergens zeggen, is mijn mening.”

Kemna Casting hoopt zijn imago op te poetsen door verder te gaan als Post Castelijn Casting. Overigens is niet iedereen blij met die naamsverandering, weet Shownieuws-deskundige Koos van Plateringen.

Van Plateringen: “Ik heb gehoord in de wandelgangen dat hij enorm baalt. Zijn naam en het opgebouwde castingbureau gaat nu verder onder een andere naam en daar baalt hij van.”

Foto: Shownieuws

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen