Patricia Paay wilde Angela’s plek in jury Voice Senior

Patricia Paay had heel erg graag plaatsgenomen in de jury van de nieuwe Voice-spinoff The Voice Senior. Dat zegt de televisiediva in weekblad Party. De jury van The Voice Senior, dat eind augustus begint, bestaat uit Angela Groothuizen, Ilse DeLangeMarco Borsato en het duo Gerard Joling en Gordon. Paay voelt zich een beetje gepasseerd. “Het had me enig geleken om jurylid te mogen zijn van dit programma. Ik ben zelf ook een senior en heb als zangeres een jarenlange ervaring.

Die ervaring had The Voice Senior goed kunnen gebruiken, meent Paay. “Daar komt bij dat ik een goede neus voor talent heb. Ik herinner me nog dat Waylon meedeed aan Holland’s Got Talent en dat Gerard Joling het niet echt in hem zag zitten. Inmiddels is gebleken hoe goed Waylon is.

Ze vervolgt: “Dus heel stiekem in mijn achterhoofd had ik de stille hoop dat ik aan dit programma zou mogen meedoen als jurylid.

Paay denkt dat ze niet had misstaan op de plek van Groothuizen. “Begrijp me niet verkeerd hoor, Angela is een goede keuze. En ik snap het ook wel, zij werkt tenslotte al bij de zender en dan is de keus snel gemaakt. Bovendien heeft zij ook ervaring als jurylid. Maar ik had het heel graag gedaan, want ik vind het zo’n enig programma.

Tot 2013 was Paay te zien als jurylid in de RTL 4-show Holland’s Got Talent. In dat jaar werd ze vervangen door Chantal Janzen.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen