Ook Boulevard gaat Mol-kandidaten niet lekken

RTL Boulevard is net als de concurrent SBS Shownieuws niet van plan om de kandidaten van Wie is de Mol te lekken. Dat vertelden de presentator van de showrubriek in de uitzending van gisteren. Een Nederlander die op vakantie is in Colombia heeft het team van Wie is de Mol gespot en gaf gisteren een telefonisch interview aan de Coen & Sander-show. De radio-dj’s besloten echter om de kandidaten niet te onthullen en dat vindt RTL Boulevard maar goed ook.

Luuk Ikink zou het heel oncollegiaal vinden als media de namen gaan onthullen. “Want je verpest zo’n heel programma als die namen uitlekken. Zeker als het maar een paar mensen zijn van de cast, want dan weet je meteen wie er uiteindelijk overblijven.”

Peter van der Vorst: “Niemand wil dit laten lekken. Je bent een loser als je het laat lekken.”

Olcay Gulsen: “Ik heb vorig jaar meegedaan en toen kwamen we ook Nederlandse toeristen tegen. Toen zeiden ze: ‘We gaan het echt niet vertellen, want we willen het voor niemand verpesten.‘”

Marc van der Linden denkt echter dat de namen toch gaan lekken. “Dit gaat uitkomen, natuurlijk. Je kunt zeggen dat je het niet wil weten, maar…

Lees ook: Shownieuws gaat geen Mol-kandidaten verklappen (24 mei)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen