Mediamomentje: Ismail Ilgun ontmoet Mark Rutte

Treitervlogger en AD-ster Ismail Ilgun heeft in Den Haag, voor het oog van talloze camera’s, een korte ontmoeting gehad met premier Mark Rutte. Dat is te zien op sociale media. Ilgun wilde van Rutte weten of hij hem nog steeds tuig vindt. “Ik heb één vraagje. Vindt u me nog steeds een tuig van de richel?”, vroeg hij. Rutte daarop: “Dat zul je zelf moeten laten zien. Iedereen kan verbeteren. Ik heb jou niet gevolgd sinds die tijd, maar wat je toen deed vond ik echt tuig van de richel-gedrag.”

Rutte draaide er niet omheen. “Ik vond het echt van het ergste soort. Jij zat mensen het leven zuur…

Ilgun: “Ik heb niets gedaan, ik heb alleen gefilmd hè?

Rutte: “Ja, maar dat filmen en dat intimideren: ik vond het verschrikkelijk. Maar luister: iedereen krijgt een kans, dus als jij je verbetert…”

Ilgun: “Maar als ik zeg dat ik al een stuk beter bezig ben?”

Rutte: “Dan vind ik dat goed om te horen.”

Ilgun: “Gaat u het volgen? Ik ben bezig met een nieuwe serie, Vasten Met Gasten, gaat u het volgen?”

Rutte: “Ik weet niet of ik het allemaal ga volgen, maar ik ga zeker af en toe met een zijoog ernaar kijken. Maar wat je toen deed kon echt niet en dat vond ik echt tuig van de richel-gedrag, maar als jij laat zien dat je je gedrag verbetert: ja, iedereen krijgt een tweede kans.”

Na afloop twitterde Ilgun: “Ik heb meneer Rutte gesproken!!! Hahahahah echt respect dat hij niet doorliep en in gesprek met me ging.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen