Marieke Elsinga duikt op in laatste RTL Late Night

Hoewel het algemeen bekend is dat het niet zo boterde tussen Humberto Tan en zijn tweede sidekick Marieke Elsinga, dook ze vrijdagavond tóch op in de laatste RTL Late Night. Ze was te zien in een vooraf opgenomen ‘onderonsje’ met Tans eerste sidekick Luuk Ikink, die ook een verrassingsoptreden maakte. Nadat Peter R. de Vries woensdag al een grap maakte over de mislukte samenwerking tussen Elsinga en Tan, maakte ook Ikink een grapje over hun gespannen verhouding.

Ikink grapte dat hij en Elsinga flink hebben geruzied over wie er in de laatste RTL Late Night mocht verschijnen. “Humberto, ik geef toe: het was echt een kleine strijd om hier te staan. Marieke en ik hebben echt urenlang gediscussieerd over wie vanavond mocht komen, maar ik kon dus met de directie van RTL regelen dat zij dit keer op een tropisch eiland zit. Te gek.

Op dat tropische eiland in de Filipijnen blijkt het echter heel erg te regenen. In hun onderonsje deed Elsinga net alsof ze boos is op Ikink dat zij op het eiland zit en hij in de laatste RTL Late Night.

Peter R. de Vries maakte woensdag de volgende grap over de relatie tussen Tan en Elsinga: “Erland heeft niet eens het M-woord hoeven laten vallen. De M van Marieke, want iedereen weet hier dat je tot alles bereid en tot alles in staat was als er alleen maar op werd gezinspeeld dat ze als sidekick bij Late Night zou terugkeren. Want geef maar toe Humberto: je zou nog liever dat stuk addergebroed van het Algemeen Dagblad, tv-recensent Angela de Jong, adopteren dan nog één show te doen met Marieke. Of niet soms?

Wat vond Elsinga eigenlijk van die grap? Peter R. de Vries in RTL Boulevard: “Ik heb van Marieke Elsinga een leuk bericht gekregen. Die kon het wel erg waarderen.

Overigens heeft Elsinga Tan vrijdag aan het begin van de dag nog wel succes gewenst met zijn laatste Late Night. “Lief RTL Late Night-team, voor én achter de schermen: geniet van jullie laatste met Humberto Tan! Go out with a bang. Ik ben trots 😘“, twitterde ze.

Lees ook: Marieke Elsinga: ‘Ja, de chemie met Beau was beter’ (november 2017)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen