Loretta Schrijver gedraagt zich als bitch bij Koffietijd

Loretta Schrijver gedraagt zich op de set van Koffietijd als een bitch. Ze wil dat mensen zo goed mogelijk werk afleveren en dat kan bazig overkomen. Dat zegt de RTL 4-presentatrice in weekblad Privé. De kijker kent de bitcherige kant van Schrijver helemaal niet. “Die kant is er wel degelijk. Vooral met werk kan ik heel bitcherig zijn, al is dat misschien ook niet het goede woord. Ik ben me op de werkvloer gewoon heel erg bewust dat we een deal met elkaar sluiten“, zegt de ochtend-tv-diva.

Over welke deal heeft ze het? “Ik krijg geld en in ruil daarvoor ben ik verplicht zo goed mogelijk te leveren. En met mij ook alle andere teamleden met wie ik werk. Samen komen we immers tot een eindproduct. Wanneer collega’s er dan vervolgens met de pet naar gooien, heb je aan mij een heel slechte.”

Schrijver verwacht dat haar collega’s tweehonderd procent geven. “Een lichtman moet dat ene lampje niet aanzetten omdat iemand hem dat simpelweg heeft opgedragen, maar omdat hij ervan overtuigd is dat het decor daardoor beter uit de verf komt.”

En als editor moet je niet even snel een flutfilmpje van een minuut in elkaar draaien waar je eigenlijk geen zin in hebt, want je vraagt de kijker wel om vervolgens een minuut naar dat zogenaamde flutfilmpje te kijken. Elke seconde die we uitzenden, doet ertoe.”

Een uitgebreid Privé-interview, waarin Schrijver op een Corendon-reis naar Cyprus vertelt over haar leven en haar werk, kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen