Linda de Mol wil niet ongephotoshopt op de cover

Linda de Mol moet er niet aan denken om ongephotoshopt op de cover van de LINDA. te gaan staan. Dat bekent de tv-koningin in gesprek met de Party. De Mol heeft er niet zo’n behoefte aan om een statement te maken. “Ik weet eerlijk gezegd niet of ik mensen daar een enorm plezier mee zou doen, haha. Wij hebben ooit voor LINDA een cover gedaan met allemaal bekende Nederlanders zonder make-up. Maar dat was wel ruim tien jaar geleden. Ik vind mezelf zonder make-up niet echt een visitekaartje.

Hoe ziet Linda eruit zonder make-up? “Mijn wimpers zijn bijvoorbeeld heel licht, daardoor heb ik ’s morgens echt zo’n blotebillengezicht.

Eigenlijk ziet de hele LINDA er niet uit zonder photoshop. “Wij photoshoppen bij LINDA wel een beetje, maar we slaan er niet in door. Het is niet zo dat er links en rechts twintig centimeter van mijn lijf wordt weggeshopt, of dat ik er plots uitzie alsof ik 18 ben. Op onze covers zie je echt wel dat ik ouder word.

Wat ook altijd helpt is goed licht. Lekker zo’n hele grote felle lamp voor je gezicht, daarmee flits je er zo twintig jaar van af.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen