Johan Derksen spaart Luuk Ikink: ‘Te onbelangrijk’

Johan Derksen is vrijdagavond niet zoals verwacht tekeergegaan tegen Luuk Ikink in het programma VI Oranje Blijft Thuis. Hij vindt hem ’te onbelangrijk’. Dat heeft de voetbalkenner gezegd in de uitzending op RTL 4. Ikink had dinsdag een woede-uitbarsting in RTL Boulevard; de charismatische Boulevard-ster sprong in de bres voor de redactie van RTL Late Night, die was beledigd door Johan Derksen. De voetbalkenner werd compleet afgeslacht door Ikink, maar hij slaat niet terug.

Nadat Johan Derksen kritiek had gespuid op DJ Jean vroeg Wilfred Genee: “Luuk Ikink ook nog of ehh?

Daarop zei Johan Derksen: “Nee joh, die is te onbelangrijk. Ja, Luuk Ikink…

Over DJ Jean was Derksen uitgesprokener. “Ik heb me kapot zitten ergeren aan die gek die er gisteren zat, die alcoholist die zei dat hij 2.000 vrouwen geneukt had. Ik heb hier elke dag ruzie over de lengte van het nummer van het bandje. Dat wil ik nooit meer hebben. Als die man twintig minuten krijgt om te raaskallen, dan mogen hen best een nummertje van drie minuten spelen. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat een redactie zo’n lul uitnodigt?

Genee: “Laat die redactie nou eens met rust man. Kom op! Probeer het vandaag een beetje heel te houden. De directie zit hier.”

Derksen: “O, dan heb ik het niet gezegd. Het zou wel unieke televisie zijn als de redactie zou inbreken en ons achter die tafel weg zou sleuren.”

Lees ook:
Luuk Ikink haalt keihard uit naar mannen van VI (12 juni)
Beau noemt Wilfred Genee ‘harteloos’ in VI Oranje (13 juni)
Johan Derksen lacht om Luuk Ikink (14 juni)
Luuk Ikink vindt Wilfred Genee een ‘tophost’ (14 juni)
Redactie VI Oranje ‘echt aangeslagen’ na kritiek Derksen (gisteren)
Wilfred Genee: ‘Luuk Ikink wordt vanavond aangepakt’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen