Guido den Aantrekker nieuw in team Shownieuws

Story-baas Guido den Aantrekker gaat aan de slag voor Shownieuws op SBS 6. Hij wordt een van de showdeskundigen. Dat heeft de zender laten weten. Drie van de vier grote roddelbladen hebben nu hun hoofdredacteur aan de desk van Shownieuws zitten. Naast Den Aantrekker zijn ook Weekend-baas Bart Ettekoven en Privé-baas Evert Santegoeds verbonden aan het programma. “Guido hoort nu bij de poule van deskundigen, net als Bart en Evert“, laat de zender weten.

Het deskundigenteam van Shownieuws is inmiddels wel héél groot aan het woorden. Naast dit trio ziet de kijker bijvoorbeeld ook regelmatig Koos van Plateringen, Maurice Wijnen en ene Mark Schaaf op de deskundigenkruk zitten.

Ook de presentatie van het programma wisselt continu. Daar maakte Den Aantrekker in december nog een kritische opmerking over. “Zie ik het goed dat Jan en alleman Shownieuws presenteert, tegenwoordig? Lijkt wel een presentatiecorvee“, twittert hij.

Het zou zomaar kunnen dat Shownieuws in zijn huidige vorm zijn laatste seizoen in gaat. Zendereigenaar John de Mol heeft aangegeven in september 2019 een talkshow te willen introduceren op de late avond van SBS 6.

Foto: Story-rechtenvrij, Roland Gaedtgens

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen