Glennis Grace unaniem door bij America’s Got Talent

Glennis Grace is unaniem door bij de talentenjacht America’s Got Talent. Na haar auditie kreeg ze positieve kritiek van alle vier de juryleden. Dat was gisterenavond te zien in de uitzending op de Amerikaanse tv-zender NBC. Grace is in Nederland al jaren bekend van haar imitatie-act van Whitney Houston, maar in Amerika kenden ze die nog niet. Eén van de juryleden merkte wel op dat ze te veel als Whitney Houston klonk en vroeg Grace om in de vervolgronde meer van haarzelf te laten zien.

Jurylid Simon Cowell: “Glennis, ik zit hier en denk: je ziet er geweldig uit, je klinkt geweldig en het lijkt wel of je al een ster bent. Ik ga eerlijk met je zijn. Ik vind het geweldig dat je hierheen bent gekomen, je bent een geweldige artiest.

Heidi Klum: “Je bent echt fantastisch en waarschijnlijk is het beste compliment dat ik je kan geven dat je echt zo erg als Whitney Houston klinkt. Dat is ongelooflijk.

Mel B: “Je bent een geweldige, prachtige zangeres, maar het is wel alsof je echt precíes zoals Whitney Houston klonk. Ik wil iets meer van jou zelf zien, maar je bent geweldig.

Howie Mandel: “De enige reden waarom je nog geen ster bent, is omdat we je nog niet gezien en gehoord hebben. Hoeveel mazzel hebben wij dat we je hebben kunnen zien stralen op dit podium vanavond?

Glennis Grace op Twitter: “What an unreal experience!! Such a dream come true #AGT They said YES!!! ❤️🙏🏽 @nbc Thank you everyone!

De auditie van Grace:

Foto: NBC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen