Van der Gijp wil Arie Boomsma en Sunny Bergman in VI

René van der Gijp zou het leuk vinden om in de vijfde en laatste uitzendweek van VI Oranje Blijft Thuis BN’ers uit te nodigen die zo hysterisch reageren als hij bijvoorbeeld met een pruik op aan tafel gaat zitten. Dat heeft Wilfred Genee onthuld op Radio Veronica. Als er in VI een grapje over homo’s, vrouwen of transgenders wordt gemaakt, dan zoeken types als Arie Boomsma en Sunny Bergman de spotlights op om hun afschuw uit te spreken. Juist met hen wil Gijp wel eens aan tafel.

Van der Gijp ziet het wel zitten, vertelt Wilfred Genee. “René belde net. In de laatste week heb je alleen de halve finales en daar zitten heel veel dagen tussen, dus er wordt niet veel gevoetbald. Hij zei: ‘Ik zou het wel leuk vinden om gewoon een aantal mensen uitnodigen die altijd zo veel moeite met ons hebben gehad de afgelopen periode.’ Dan zat hij bijvoorbeeld te denken aan Sunny Bergman en Arie Boomsma.”

Genee: “Hij zegt: ‘Ik ga het ook even met Johan bespreken.’ Johan wil dat vast ook wel een keertje. Dan gaan we het gewoon een beetje de week van de verzoening maken. Dat is de bedoeling: straight tegen elkaar zeggen wat je van elkaar vindt.

Toch liet Johan Derksen eerder weten dat hij juist níet met Boomsma aan tafel wil zitten. “Hij wil alleen maar komen als Johan en René er zijn en Johan zegt: ‘Ik ga er niet speciaal voor naar de studio komen, wat een onzin’“, zei Genee van de week voor de camera van PowNews.

Is het laf van Derksen? “Ik denk dat het geen lafheid is. Als hij hem tegenkomt, zal het hartstikke gezellig worden. Ik vind het weer jammer van Arie dat hij dan niet de uitdaging wil uitgaan om tenminste met mij te gaan zitten, dan neem ik de honneurs voor beide heren wel even waar. Dat wil hij dan weer niet, zonde.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen