Gerard Joling verklaart tv-hereniging met Gordon

Door de biografieruzie tussen Gerard Joling en Gordon stond hun deelname als duocoach in The Voice Senior op losse schroeven, maar last minute zijn ze toch overstag gegaan. Voor het geld, grapten ze in RTL Boulevard, al zal dat inderdaad de reden geweest zijn. Is Joling dan vergeten dat zijn moeder hem niet meer wilde zien als hij weer zou gaan samenwerken met Gordon? Nee, zegt de zanger vandaag op pagina Privé. Volgens Joling is zijn moeder bijgedraaid en heeft hij haar zegen.

Joling en Gordon hebben elkaar vorige week voor het eerst sinds de biografieruzie weer gesproken voor de opnames van een spotje van The Voice Senior. “In het begin was de sfeer best een beetje zurig. Ik vond ook dat we het er nog wel even over moesten hebben voordat we weer leuk konden doen.”

Gordon blijft achter zijn biografie staan. “En ik zei dat ik dat allemaal best vond, maar dat het dan beter ’De Leugen Regeert’ had kunnen heten! Dan komt er nog een sneer, over en weer. Op zo’n moment wordt er dan wel weer gelachen.”

Wat vindt zijn moeder Jannie ervan? “Ahh, ja. Je weet hoe moeders zijn, die komen voor hun kind op als er iets lelijks over ze wordt gezegd. Deze week zat ze naar een herhaling van Geer en Goor te kijken en na afloop zei ze: ’Jullie hebben toch wel heel erg veel leuke dingen voor die oudjes gedaan.’ Dus haar zegen heb ik ook weer.”

Ik moet ook zeggen: het contract hiervoor was eind vorig jaar al getekend, in de tijd dat Gordons trouwprogramma liep. En ik had er gewoon ook ontzettend veel zin in. Het wordt te gek.

De andere coaches in The Voice Senior zijn Marco Borsato, Ilse DeLange en Angela Groothuizen. Eigenlijk was Ali B ook al bevestigd, maar door de deelname van Geer & Goor ligt hij eruit.

The Voice Senior begint op vrijdag 24 augustus op RTL 4.

Het Telegraaf-interview met Gerard Joling kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen