Fred van Leer heeft Robinson al vier keer geweigerd

Fred van Leer is al vier keer gevraagd om mee te doen aan het succesvolle RTL 5-programma Expeditie Robinson, maar de tv-stylist weigert steeds. Dat vertelt hij in gesprek met Van der Valk Magazine. Sommige sterren bieden zich aan bij Robinson, anderen moeten er niet aan denken. Zo ook Van Leer. “Ik ben al vier keer gevraagd voor Expeditie Robinson, maar daar zou ik nooit aan meedoen. Ik vind het een fantastisch programma om naar te kijken, maar ik zie het nut er niet van in om zelf af te zien.

Van Leer begrijpt niet waarom je hier als BN’er met een goed salaris aan mee zou doen. “Ik werk zo hard en dat doe ik niet om op een strand te gaan liggen zonder eten of drinken. Dat lijkt me vreselijk.

Hij houdt het liever iets chiquer. Zo gaat hij voor TLC het programma Say Yes To The Dress presenteren. “Daarvoor ben ik ook al eerder gevraagd, maar toen kon ik het niet doen. Het is te gek dat dat nu wel kan.

Een andere BN’er die Robinson stelselmatig weigert is Peter R. de Vries. Hij wil op zich best meedoen, maar alleen als hij gewoon mag eten en drinken.

Foto: Nick van Ormondt, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen