Drama voor Erland en Wendy: slachtoffer roversbende

Erland Galjaard en Wendy van Dijk zijn vorige week woensdagavond slachtoffers geworden van een brute roversbende. Dat meldt weekblad Story vandaag. Op die avond heeft er volgens het tijdschrift een roofoverval plaatsgevonden in hun appartement op het landgoed Zwaanwijck. Mike van Dijk, de broer en manager van Wendy, laat nu aan RTL Boulevard weten dat de politie een onderzoek is gestart. Verder wil hij er niks over kwijt, maar een bron in de Story weet meer te vertellen.

De roversbende had het specifiek op Erland en Wendy gemunt, weet de bron. “Ze rijden in dure auto’s en hun huis was geregeld op tv te zien.

Zwaanwijck is goed beveiligd, maar kwaadwillenden laten zich niet makkelijk tegenhouden. “Als het klopt dat Wendy en Erland woensdagavond beroofd zijn, dan hoop ik maar dat ze die ervaring een plek kunnen geven.”

Misschien waren hun kinderen er die avond bij. Dat zal het trauma alleen maar groter maken.”

Het lijkt erop dat Erland en Wendy er redelijk goed van af zijn gekomen. Afgelopen vrijdag nog ontvingen ze Frank Dane en zijn collega’s van Radio 538 voor een drie uur durende radio-uitzending vanuit hun tuin.

RTL Boulevard heeft geen verdere informatie over deze zaak. De showrubriek verstuurde zojuist een pushbericht met de titel ‘Roof bij Wendy van Dijk thuis’. Dat artikel kunt u hier lezen.

Het Story-artikel ‘Dorpsgerucht over bende criminelen, Werd Wendy thuis beroofd?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen