DJ Jean woest op ‘zielepoot’ Johan Derksen

DJ Jean is woest om de uitspraken die Johan Derksen over hem heeft gedaan in de vrijdagaflevering van VI Oranje Blijft Thuis. Dat laat hij weten in een videoboodschap op Facebook. Derksen was eigenlijk geacht om zijn gal te spuien op Luuk Ikink, maar onverwacht was DJ Jean aan de beurt. De dj kan er echter niet om lachen en komt voor de camera met een reactie. “Hé, Johan Derksen, praatjesmaker ben je hè aan tafel, als ik er niet zit? Daar sta je om bekend. Zielepoot dat je bent.”

DJ Jean is getergd. “Mij een beetje belachelijk maken hè op Nederlandse tv, omdat je toevallig een dag later aan tafel zit. Hé, je hebt geen flauw benul wat voor leven ik leid en hoe geweldig dat is. Elke week vier, vijf feesten. En jij? Jij hebt waarschijnlijk de laatste drie maanden nog geen één keer je wijf geneukt. Met je grote bek.”

Hij vervolgt: “Hé, dan neuk ik liever tien wijven in de week dan dat jij nog niet eens één keer je wijf kan neuken, want je bent een fokking vogelverschrikker. Geloof mij, je bent een vogelverschrikker die alleen iedereen af loopt te zeiken, maar je hebt niks te melden face to face.”

Ik zou zeggen: als je een grote bek hebt tegen mij, doe het face to face. Kom maar, kom maar. Johan Derksen, met je grote bek, kom maar.”

De videoboodschap:

Foto: Facebook

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen