Depri-Domien vervangt depri-dj; Gerard Ekdom kritisch

De dj die bij Qmusic het veld moet ruimen voor Domien Verschuuren is Stephan Bouwman, de dj die eerder dit jaar op de radio bekende te lijden aan depressiviteit. Het toeval wil dat het de laatste tijd ook niet echt lekker ging met Verschuuren: vanwege de lage luistercijfers van 3FM en de reacties daarop meldde hij zich op een gegeven moment zelfs ziek, bekende hij openhartig op de radio. Ster-dj Gerard Ekdom denkt het zijne van al die depressiviteit op de radio; hij luistert er niet graag naar. 

De VARAgids vraagt aan Ekdom: ‘Domien Verschuuren van 3FM en Stephan Bouwman van Qmusic praatten openlijk over de moeilijkheden die ze hebben. Is het goed om je zwakte zo te tonen op de radio?’

Ekdom daarop: “Ik weet het niet. Radio is natuurlijk wel een stuk eerlijker geworden. Vroeger zat je op een soort troon en sprak je je luisteraars toe. Tegenwoordig is het niet erg om je zwakte te tonen, maar je moet de luisteraar ook niet met jouw sores opzadelen.”

Dan wordt het allemaal weer zo in het negatieve getrokken, en ik ben daar een te positief mens voor. En je moet steeds bedenken: het goede nieuws is kattenbakvulling, het slechte nieuws blijft altijd hangen.”

Gelukkig voor Stephan Bouwman wordt hij niet de laan uitgestuurd bij Qmusic. De zender gaat voor hem op zoek naar een nieuwe plek in het bedrijf.

Lees ook: Domien Verschuuren stapt over van 3FM naar Qmusic (vanochtend)

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen