‘Carice van Houten op zwarte lijst Wereld Draait Door’

Het is niet ondenkbaar dat Carice van Houten op de zwarte lijst is gezet bij De Wereld Draait Door, de succesvolste talkshow van Nederland. Dat schrijft weekblad Privé. Van Houten was tot 2015 de schoondochter van Van Nieuwkerk; ze had enkele jaren een relatie met zijn zoon Kees van Nieuwkerk. Ze introduceerde hem in haar vriendengroepje met Manuel Broekman, Halina Reijn, Robert de Hoog en Géza Weisz. De afgelopen jaren is Kees niet meer met hen gesignaleerd.

Het acteurskliekje is uit elkaar gevallen, aldus Privé. “Dat blijkt ook uit het feit dat Carice na 2015 niet meer aan tafel verscheen bij haar voormalige schoonvader in DWDD. En daar zat ze tussen 2013 en 2015 toch vaak“, aldus Privé.

Het entertainmentblad noemt het ‘denkbaar’ dat Van Houten nu op de zwarte lijst staat bij de BNNVARA-talkshow. “Terwijl ze toch veel te vertellen heeft met een nieuwe man, kind en voorspoedig verlopende carrière in Hollywood, die haar inmiddels vier miljoen dollar opbracht.

Toen Van Houten in februari 2015 te gast was in De Wereld Draait Door was er veel ophef, omdat ze opeens nieuwe tanden bleek te hebben.

Het Privé-artikel ‘Kees van Nieuwkerk na drie jaar weer boven water’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen