Boulevard ‘gematigd enthousiast’ over terugkeer Jensen

RTL Boulevard is ‘gematigd enthousiast’ over de terugkeer van Robert Jensen op televisie. Dat concludeerde Peter van der Vorst nadat het nieuwtje gisteren aan bod kwam in de showrubriek. Jensen neemt binnenkort een proefaflevering van een nieuwe talkshow op voor RTL. Zijn broer Frank Dane in Boulevard: “Dan is er geweldig nieuws, er is breaking news: Robert Jensen komt waarschijnlijk weer terug op tv. Die ken ik ergens van, ja. Uitgelekt is dat hij op 8 juli een pilot gaat opnemen.”

Wist Dane hier al van? “Ik had iets vernomen, ja. Er komt een pilot aan en vanaf daar is het verder kijken. Ik kan niet wachten. Hij moet terug op televisie komen.”

Peter R. de Vries: “Op welke zender?

Dane: “RTL.

Daarna volgde er een ongemakkelijke stilte. Als Dane vroeg of hij daar enthousiast over is, bleef het stil bij De Vries. Van der Vorst vervolgens: “Ik vind het een zeer getalenteerde talkshowhost. Hij was af en toe een beetje lui.”

Dane: “Dat herken ik niet.”

Van der Vorst: “We zijn allemaal gematigd enthousiast hier. Leuk dat hij terugkeert.”

Jensen heeft RTL Boulevard in het verleden regelmatig op de hak genomen, vooral in het tijdperk van Albert Verlinde. Ook van der Vorst was de klos: “Die man belt waarschijnlijk de Avrobode vier keer per dag. ‘Hé, hallo! Vergeten jullie Van der Vorst ziet anussen niet? Hé, hallo! Heb je het niet gezien mijn interview met Tatjana en twee minuten op de rode loper met Drew Barrymore?’

Van der Vorst noemde Jensen twee jaar geleden nog een pestkop.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen