Beau krijgt meer vertrouwen in Twan Huys op late night

Beau van Erven Dorens krijgt steeds meer vertrouwen in de rol die Twan Huys gaat spelen op de late avond van RTL 4. Dat heeft de presentator gisterenavond gezegd in VI Oranje Blijft Thuis. Aanvankelijk was Van Erven Dorens een beetje sceptisch. “Ik was totaal verrast, iedereen wel. Nu denk ik opeens: dat wordt misschien wel ontzettend leuk, omdat het een heel andere route is. Jinek is nu meer een beetje de beginjaren van Tan aan het doen, op een waanzinnig goede manier.”

Van Erven Dorens wil Jinek niet afvallen. “Het is ook leuk dat er een keer een vrouw de scepter zwaait in die mannenwereld op de late avond.”

RTL 4 heeft voor een man gekozen. “Nu vind ik het mooi dat wij het journalistieke geweten van Nieuwsuur binnen krijgen. Ik denk wel dat hij aan het trillen is op zijn stoel, want hij moet nu ook entertainment gaan doen.”

Gaat Huys ook net als Tan schaamteloze RTL-propaganda voeren? “Dat gaat hij echt niet pikken, dat gaat hij niet doen.”

Wél zal hij van RTL entertainment moeten doen, aldus Van Erven Dorens. “Als je in De Wereld Draait Door tegenover Twan Huys zit: die houdt gewoon een monoloog van twintig minuten over de Amerikaanse verkiezingen en het is allemaal super interessant. Maar hier moet je natuurlijk ook met Frans Bauer gaan praten. Het wordt gewoon heel spannend.

Het is super boeiend. Het entertainmentgedeelte is super belangrijk voor RTL en ik vraag me af hoe hij dat gaat aanpakken. Ik vind dat spannend en leuk.

Is hij boos op RTL omdat hij gepasseerd is voor Late Night? “Nee, totaal niet. Zo zit ik niet in elkaar.”

Van Erven Dorens is tegenwoordig eens in de drie weken de presentator van RTL Boulevard. “Ik vind het heel leuk, maar we moeten ons ook weer een beetje gaan uitvinden. Dat hoort er ook bij.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen