André van Duin checkt Twitter na tv-optredens

André van Duin (71) is niet actief op social media, maar checkt wel altijd even Twitter en Facebook als hij op televisie is geweest. Dat vertelt de Omroep MAX-ster vandaag in Het Parool. Van Duin is altijd nieuwsgierig wat de mensen over hem en zijn programma’s te vertellen hebben. “Ik heb geen Twitter of Facebook, maar tik na een programma vaak mijn naam even in. Dan heb je gelijk een idee of ze het wel of niet leuk vinden – en dat er tenminste gekeken wordt“, zegt de Heel Holland Bakt-ster.

Veel tv-sterren míjden Twitter en Facebook juist na tv-optredens. “Van sommigen blijft geen spaan heel, maar ik word nooit afgebrand. Na de eerste aflevering van Hendrik Groen was ik heel nerveus, maar de reacties waren direct allemaal goed.”

Het scheelt dat de doelgroep van Omroep MAX niet zo actief is op internet. Volgens Van Duin valt dat wel mee. “Omroep MAX is misschien een 50+-omroep, maar er kijken toch ook jongeren naar.

Vorige week waren de audities voor de nieuwe kandidaten voor Heel Holland bakt, en er kwam zeshonderd man. Daar zaten ook heel veel jonge vrouwen bij, die het programma énig vinden! En ze willen allemaal een selfie.

Het Parool-interview met André van Duin kunt u lezen via Blendle.

Foto: Roy Beusker, MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen