AD over opvolger Wilfred Genee: ‘Wie is Bart Nolles?!’

De kritiek dat RTL leunt op steeds weer dezelfde gezichten werd ook gesteund door het AD, maar nu de zender als opvolger van Wilfred Genee bij Tour du Jour voor de relatief onbekende Bart Nolles kiest, vraagt de krant zich in een kop af: ‘Hier is uw presentator: Bart wie?’ De verslaggever van Voetbal Inside legt in de krant uit hoe hij aan deze primetimeklus is gekomen. “Niet door te lopen leuren bij RTL. Ik zei het natuurlijk heel graag te willen doen“, zo vertelt hij in de krant.

Laatst hoorde Nolles dat hij op een lijst van mogelijke nieuwe presentatoren stond. “Maar toen ze mij naar Rusland stuurden voor het WK voetbal, dacht ik: Tour du Jour gaat dus aan mij voorbij.”

Nolles kreeg het goede nieuws in Rusland te horen. “Een paar dagen terug. ‘We gaan je terughalen naar Nederland.’ Ergens volgende week ga ik vliegen.”

Zelf had hij het ook nooit verwacht. “Ik dacht dat ze voor een meer gevestigde naam zouden gaan. Dat zou ik ook snappen, maar je moet toch érgens beginnen. Vaak gebeurt zoiets dan bij de NOS, wel leuk dat RTL dat nu ook eens doet.

Er ligt wel druk op natuurlijk. Maar ik weet wat ik doe hoor, ik zal straks echt niet afgaan.

Tour du Jour is van 7 tot en met 29 juli elke dag te zien op prime time bij RTL 7.

Het AD-artikel ‘Hier is uw presentator: Bart wie?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen