Youp bekendste ster in nieuwe serie BN’er-show NPO 2

NPO 2 gaat ook in dit jaar weer door met de BN’er-show Verborgen Verleden, waarin sterren op zoek gaan naar waar hun voorouders in vredesnaam vandaan komen. De bekendste deelnemer van het elfde seizoen is Youp van ’t Hek. Dat blijkt uit een persbericht van de NTR. Van ’t Hek zit op 8 september in de seizoensopener van de zaterdagreeks, maar ook voor de seizoensfinale heeft de omroep een bekende naam weten te strikken, namelijk Costa-actrice Georgina Verbaan

Daar tussenin gaan vier andere bekende Nederlanders hun stamboom onderzoeken, namelijk Karin BloemenWillie WartaalAstrid Kersseboom en Kees Prins.

De bekendste kandidaten van seizoen één tot en met vijf waren respectievelijk Monique van de Ven, Willeke Alberti, Marc-Marie Huijbregts, Mart Smeets en Jack van Gelder.

Van seizoen zes tot en met tien waren dat Loes Luca, René Froger, Albert Verlinde, Claudia de Breij en Irene Moors.

Verborgen Verleden wordt sinds 2010 uitgezonden en is gebaseerd op het Britse format Who do you think you are?. De productie is in handen van Erik van der Hoffs tv-bedrijf BlazHoffski.

Net als in voorgaande seizoenen zal Verborgen Verleden op zaterdagavonden aansluitend worden uitgezonden aan het Achtuurjournaal, maar dan niet op NPO 1, maar op het verdiepende NPO 2.

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen