Waylon toch niet elke vier jaar naar Songfestival

Waylon heeft toch niet met AVROTROS afgesproken dat hij elke vier jaar naar het Eurovisie Songfestival gaat. Dat heeft de zanger maandag gezegd in RTL Late Night. Bij terugkomst in Nederland deelde Waylon de media mee dat deze afspraak is gemaakt, maar nu onthult hij dat dat een grapje was; het leek hem geestig als men hierover ging schrijven. Het zou ook kunnen dat Waylon voor zijn beurt sprak en de AVROTROS niet zo enthousiast was; de omroep weigerde gisteren namelijk te reageren.

De uitspraak die Waylon zondag deed was vrij opmerkelijk: “Mijn liefde voor het Songfestival is er nog steeds. Ik heb gisteren nog tegen Emily van de AVROTROS gezegd: ‘Je hebt aan mij een ambassadeur voor het Songfestival voor altijd, omdat ik blijf geloven in het podium. We hebben zelfs afgesproken met de AVROTROS dat we er een traditie van gaan maken dat ik om de vier jaar ga.

De AVROTROS wilde maandag desgevraagd niet laten weten of dit inderdaad met Waylon is afgesproken. Uiteindelijk kwam de zanger hier maandagavond zelf op terug in RTL Late Night.

Waylon bij Humberto Tan: “Ik zou het absoluut doen, maar dit was gewoon een grap, gewoon even een laatste grap met de pers. Dan hebben ze nog een keer iets om over te schrijven. Maar als ze me vragen: ja, dan ga ik over vier jaar weer. Ik zou volgend jaar weer gaan.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen