Waylon gaat Outlaw In ‘Em als duet zingen op RTL 4

Waylon gaat het liedje waarmee hij ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, Outlaw In ‘Em, ten gehore brengen als een duet in de finale van de RTL 4-show It Takes 2. De slotuitzending is zaterdag te zien. Dat heeft de zender laten weten. Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven zingen zaterdag om de winst van het derde seizoen van It Takes 2. Zij zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest.

Het songfestivalnummer Outlaw In ‘Em van Waylon is eigenlijk een solo, maar samen met Dionne Slagter zal hij het nummer omtoveren tot een krachtig duet, belooft RTL 4.

Andere duetten die gezongen zullen worden zijn Wereld Zonder Jou door Eva Cleven en Tino Martin, Tranen Gelachen door Leo Alkemade en Guus Meeuwis en Ring Of Fire door Jörgen Raymann en The Bluebirds.

It Takes 2 is zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. De makers van de show boffen, want ze hoeven niet langer te concurreren met De Kwis. NPO 1 komt nu met een Bevrijdingsdag-programma.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen