VI gaat mogelijk weer Voetbal International heten

Het zou zomaar kunnen dat Voetbal Inside na de verhuizing van RTL 7 naar Veronica weer Voetbal International gaat heten. Talpa-baas John de Mol aast namelijk ook op het blad Voetbal International. Dat meldt het AD. De Weekblad Pers Groep wil van het voetbalblad af en De Mol heeft er wel interesse in. Tot 2015 werkten het blad en de talkshow nog intensief samen, maar het kwam tot een breuk tussen beide partijen. Daarom heet het programma nu Voetbal Inside.

Volgens het AD toonde Talpa vorig jaar ook al belangstelling in het blad, maar haakte ze toen af vanwege een te hoge verkoopprijs. Nu zegt een woordvoerder van Talpa ‘niets concreets te kunnen melden’.

De woordvoerder: “De Mol is eind november naar buiten gekomen met de aankondiging om een nieuw groot Nederlands mediabedrijf op te zetten, Talpa Network. Die bouw is gaande. Zo worden allerlei gesprekken gevoerd op allerlei niveaus bij allerlei gelegenheden.”

Met het aantrekken van de heren van Voetbal Inside is het denkbaar dat er over deze combinatie een gerucht ontstaat. Maar dit behoort niet in het formele stadium.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen