SBS 6 helpt gewone Nederlanders van straatterreur af

SBS 6 gaat de strijd aan met de Ismail Ilguns van deze wereld. De zender zet presentator Thijs Zeeman in om gewone Nederlanders van overlastgevende straatterroristen af te helpen. Dat heeft Skyhigh TV laten weten. Zeeman zegt in een kandidatenoproep: “Je huis hoort een veilige plek te zijn. Maar wat als je je in je eigen buurt niet meer veilig voelt? Worden jullie al tijden geterroriseerd door dat ene gezin of hebben jullie extreme overlast van hanggroepjongeren bij jullie in de buurt?

De presentator is klaar met al die hangcapuchons. “Leef je in constante angst en heb je het gevoel dat de politie en de gemeente niks doet? Meld je dan nu aan voor een nieuw programma.”

Mensen die zich opgeven voor het programma worden niet alleen geholpen door Zeeman, maar ook met het welbekende ’team van experts’.

Een uitzenddatum is nog niet bekend. Opgeven kan via [email protected].

De oproep:

Nieuw TV programma over buurtoverlast

Je huis hoort een veilige plek te zijn. Maar wat als je je in je eigen buurt niet meer veilig voelt? Worden jullie al tijden geterroriseerd door dat ene gezin of hebben jullie extreme overlast van een vervelende groep jongeren?

Leef je in constante angst en heb je het gevoel dat de politie en de gemeente niks doet? Meld je dan nu aan voor een nieuw programma.
Mail naar onderstaand adres [email protected] en dan kom ik je met mijn team van experts helpen!

Geplaatst door Skyhigh TV op dinsdag 8 mei 2018

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen