RTL 4 op slot in juni; VI Oranje al om 21.50 uur

Tv-zender RTL 4 gaat vanaf de zomerse maand juni volledig op slot: de gehele primetimeprogrammering bestaat dan, op het maandagse Helemaal Het Einde na, uit herhalingen. Om het leed wat te verzachten begint de late talkshow – in juni is dat VI Oranje Blijft Thuis – niet om 22.30 uur maar 21.50 uur. De lead-in van VI Oranje zal elke dag het programma Het Beste Van RTL Woonmagazine zijn, het weekendprogramma dat nu prime time gaat met dagelijkse uitzendingen om 21.30 uur.

Het halfnegenslot wordt vrijwel geheel gevuld met herhalingen. Op maandag wordt Helemaal Het Einde doorgeprogrammeerd, maar op alle andere dagen zijn herhalingen te zien.

Op dinsdag Help Mijn Man Is Klusser, op woensdag Love is in the Air, op donderdag Geer & Goor Stevig Gebouwd en op vrijdag Het Beste van The Voice Worldwide.

Ook in het weekend gaat RTL 4 op slot: op zaterdag worden titels als Professor Nicolai & Dr. Beckand en Beste Kijkers herhaald en op zondag titels als De Jongens tegen de Meisjes en Het Beste van Got Talent Worldwide.

RTL 4 noemt deze herhaaltsunami zelf overigens ‘Nog Meer Genieten Van RTL 4’. “Deze zomer is het nogmaals genieten van succesvolle programma’s. Met onder andere Love Is In The Air, The Big Music Quiz, Geer & Goor, Professor Nicolai & Dr. Beckand, Ik Hou Van Holland, Wie Ben Ik? en De Jongens Tegen De Meisjes worden het heerlijke zorgeloze avonden.

Al met al mikt RTL 4 in de junimaand dus vooral op de mannen van Voetbal Inside, de mannen die na de zomer overstappen naar het Veronica van John de Mol.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen