Roelvink krijgt column in Story: ‘Twijfelde geen moment’

Dries Roelvink kan zijn mening voortaan niet alleen kwijt in zijn dagelijkse rubriek op NPO Radio 1, maar ook in het tijdschrift Story. Voortaan schrijft hij elke week een column voor het blad. Dat heeft de redactie vandaag laten weten. Roelvink is blij met zijn column. “Dries Roelvink: ‘Met mijn wekelijkse column in Story is de Roelvink-cirkel rond. Want reeds in 1985, alweer 33 jaar geleden, verscheen er in dit blad voor het eerst een artikel over een zingende voetballer. En dat was ik.”

Vanaf die tijd heeft hij ‘altijd een prettig contact met Story onderhouden’. “Bij mijn huwelijken, na de geboortes van mijn zoons Dave en Donny en bij andere mijlpalen was Story erbij, voor exclusieve foto’s en een mooi verhaal.

Toen Story met dit verzoek kwam, greep Roelvink dat direct met beide handen aan. “Het is vooral om die band met Story dat ik geen moment aarzelde toen hoofdredacteur Guido den Aantrekker mij vroeg om een wekelijkse column te gaan schrijven. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker: “Nadat eerder tv-presentatrice Catherine Keyl zich eind vorig jaar aan Story verbond, ben ik verheugd ook Dries Roelvink te mogen verwelkomen binnen ons team. Niet alleen omdat Dries een echte verhalenverteller is die over herkenbare dingen schrijft, maar ook omdat ik Dries ken als een goudeerlijke showbizzcollega, die altijd probeert overal een positieve draai aan te geven.”

Sanoma-titel Story schrijft wekelijks over de showbizz-, society- en royaltywereld. Het entertainmentblad heeft een wekelijks bereik van 809.000 lezers en staat in de top tien van publieksbladen met het grootste bereik.

De eerste column van Roelvink kunt u vanaf vandaag lezen in de Story van deze week.

Foto: Story-rechtenvrij, Peter Smulders

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen