Quote-baas ergert zich aan ‘prutsers’ van Linda de Mol

Quote-baas Sander Schimmelpenninck vindt dat Linda de Mol eens naar haar personeelsbestand moet kijken. Er werken alleen maar ‘prutsers’ voor haar site LINDAnieuws. Dat vindt de bladenmaker, laat hij blijken op Twitter. De tv-optredens van Schimmelpenninck worden nauwlettend gevolgd door de dames van LINDAnieuws, maar mogelijk worden ze daarbij lichtelijk afgeleid door zijn goede looks: volgens de Quote-baas citeren ze namelijk constant verkeerd. En dat is hij goed beu.

Jeroen Pauw had Schimmelpenninck gisterenavond aan tafel om te discussiëren over of mbo’ers wel of niet de titel ‘student’ verdienen. ‘Mag je jezelf als mbo’er student noemer? Volgens Sander Schimmelpenninck niet’, kopt LINDAnieuws nu.

Zijn uitspraken zijn in dat artikel echter verkeerd geciteerd, stelt Schimmelpenninck. “Haha de stagaires van LINDAnieuws weer in de bocht. Doe eens even fatsoenlijk citeren, ontzettende prutsers“, twittert hij vandaag.

Schimmelpenninck is niet onder de indruk van de ‘dametjes’ van LINDAnieuws. “Overtikken is nog te moeilijk voor de dames internetredactie.

Leuke man?

Het is niet de eerste keer dat Schimmelpenninck zich groen en geel ergert aan LINDAnieuws. Zo was hij ook al eens ontstemd over het artikel ‘Hoofdredacteur van Quote wil dat vrouwen fulltime werken’. “Dat zei ik helemaal niet. Ik zei dat vrouwen wat méér zouden moeten werken“, brieste hij op de Quote-site.

Bovendien vindt hij dat LINDAnieuws te veel ‘social’ op de site heeft. “Boze tweets van nobodies promoveren tot ‘artikel’; het is dagelijkse kost voor onder andere AD en LINDAnieuws“, zei hij eens.

Toen hij eerder dit jaar door LINDAnieuws werd uitgenodigd voor de rubriek ‘Leuke man’, twitterde Schimmelpenninck: “Hopelijk is dat stuk wel geschreven door iemand met minimaal middelbare school.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen