Philippe Geubels krijgt eigen sitcom op RTL 4

Philippe Geubels krijgt een eigen sitcom op RTL 4. Hij start in juni met de opnames van de serie, waarvoor de zender samenwerkt met het Vlaamse Eén. Dat heeft het mediabedrijf laten weten. De serie gaat GEUB heten en zal dus zowel in Nederland als in Vlaanderen te zien zijn. De komediant laat weten ‘vereerd, verheugd en doodsbang’ te zijn. RTL-baas Sven Sauvé: “Net als Philippe zijn ook wij vereerd, verheugd en doodsbang nu hij in twee landen tegelijk zijn humor op de mensen afvuurt.”

Sauvé vervolgt: “We kunnen niet overzien wat voor gevolgen dat heeft voor de Lage Landen en ook niet voor het ego van Geub. We wachten het rustig af.

Olivier Goris, de baas van de Vlaamse publieke zender Eén, zegt: “Superblij met deze nieuwe stap in het geweldige avontuur met Philippe Geubels! Tranen van het lachen bij het lezen van de scenario’s, die heb ik al gehad. Ik kan niet wachten tot de kijkers ‘GEUB’ straks in het echt te zien krijgen, in België én Nederland. Als dat maar goed afloopt!

In ‘GEUB’ krijgt Philippe een serieuze relationele tegenslag te verwerken wanneer zijn vrouw er vandoor gaat met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat zorgt voor een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt.

Met de hulp van zijn twee beste vrienden en zijn manager probeert hij zijn leven terug op de rails te krijgen en (heel misschien) zelfs aan een nieuw lief te raken. Dat laatste loopt niet altijd even goed. Het loopt meestal heel slecht eigenlijk.

De opnames van de achtdelige serie starten in juni van dit jaar en het eindresultaat zal in de loop van 2019 te zien zijn. De serie wordt geproduceerd door Woestijnvis, in co-productie met PnP media, het Nederlandse creatieve huis achter de comedian.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen