Parool begrijpt lage kijkcijfers talkshow Margriet wel

Het Parool begrijpt wel dat de kijkcijfers van de nieuwe talkshow met Margriet van der Linden op NPO 1 een beetje tegenvallen. “De redactie van M zit niet op te letten en dat zie je terug in de kijkcijfers“, stelt de tv-redactie in de rubriek Han Lips. Volgens de krant moet de redactie van M veel beter zijn best doen, omdat veel onderwerpen niet goed in elkaar zitten. “Het grote probleem van M is het geklungel“, aldus het dagblad, dat vervolgens een aantal concrete voorbeelden op een rij zet.

Van der Linden behandelde bijvoorbeeld de rage onder jongeren om elkaar buiten bewustzijn te knijpen. Dat item werd ingeleid met een overzicht van alle andere programma’s die hier al aandacht aan hadden besteed. “En dat bleken er ontzettend veel te zijn.

Verder ging het optreden van Linde Schöne vooraf aan zo veel hoogtepunten van haar dat het optreden in de studio alleen maar kon tegenvallen, aldus de krant. “En dat deed het ook.

Bij het Man Bijt Hond-achtige rubriekje ging M volgens de krant de mist in toen een echtpaar lollig werd benaderd, terwijl zij antwoordden met een dramatisch verhaal over een hersenbloeding. Dat had de redactie moeten tegenhouden, vindt Het Parool.

Het is ook wel weer spannend om te zien hoe M het tij gaat keren. Wanneer worden de hilarische en ontroerende internetfilmpjes met dieren als vertrouwde reddingsboei uit de kast getrokken?

De Parool-recensie over M kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen